Skog og veddager 2023

Skog og veddager er første kvartals største kampanje for oss på Norsenteret. Gode tilbud, mye varer og ikke minst et utrolig godt arrangement som igjen gir oss gode samtaler og bedre kjennskap til våre kunder i butikken. Kort oppsummert er vi utrolige fornøyde med oppmøtet og den positive responsen fra kundene våre. I år var vi så heldige og få med oss Rex Nordic som er vår leverandør på Airrex Dieselvarmere, han passet på at Sulland som stilte med både rykende ferske vafler og tre råkule biler i utstilling utenfor butikken vår holdt varmen i kulda. Felleskjøpet og vår gode kunde Terje Sætra stilte med både traktorer og vedmaskin til disposisjon som ga kundene våre mulighet til og se maskinene i arbeid. 

Lasse og Per stilte med kurs i filing og vedlikehold av motorsag som er en kjekk begivenhet for våre nye  kunder som kjøpte seg motorsag, Men også et flott kurs for kunder med kunnskap som ellers hadde spørsmål vedrørende motorsag og annet utstyr. 

I matkroken vår fikk kundene hilse på vår nye Daglige leder Thomas Magnussen som nesten ikke klarte og få pølsene ut fort nok mellom gode samtaler og nye bekjentskaper, dette er gøy!